Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Jag rycktes redan från början med i Belimos anda eftersom den kännetecknas av hög medvetenhet om kvalitet och en bra arbetsmiljö”

Jag började jobba på Belimo 2005 efter att tidigare ha jobbat som utvecklingsingenjör inom växelkonstruktion och mekanisk konstruktion.

Jag började på avdelningen för mekanisk utveckling. I början ledde jag projekt inom grupper och motorer för mekanisk montering och jag var även aktiv inom dessa. De accepterade projektens komplexitet och storlek ökade kontinuerligt från projekt till projekt och banade vägen för mig att uteslutande koncentrera mig på projektledning, en roll som jag innehar än i dag inom området innovation.

Under 2010/2011 genomgick jag ytterligare utbildning inom projektledning med en ytterligare forskarutbildningskurs om projektledning. Sedan dess har jag lett mindre och större produktsortimentsprojekt, och under tiden har jag även lett ett specialistteam med projektledare som har till uppgift att främja projektledningen på Belimo och utbilda andra projektledare.

Jag leder för närvarande ett större internationellt projekt inom området VAV/rumskomfortlösningar för den asiatiska marknaden. Jag värdesätter verkligen gott samarbete inom det tvärvetenskapliga teamet, som även består av många externa utvecklingspartner och Belimo-kollegor från Asien/Stillahavsområdet. Slutligen har jag fått möjlighet att besöka Hongkong, Kina och Indien många gånger de senaste åren.

Positionen som projektledare på Belimo är mycket rolig eftersom arbetet är mycket varierat och man kommer i kontakt med många anställda. Det sträcker sig från anställda från produktion till dem i toppen av ledningen, och från produkthantering till utveckling.

Den omfattande användningen av Internet of Things-lösningar för våra produkter säkerställer att framtida projekt också är spännande och utmanande. Det ser jag fram emot.

Senior projektledare, innovation inom spjällställdon