Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”En deltidsanställning gör det möjligt för mig att hantera tekniskt utmanande uppgifter och samtidigt vara där för min familj.”

Efter att ha studerat elektroteknik vid HTL arbetade jag flera år på olika företag och specialiserade mig inom mikroelektronik. Under min tid som projektingenjör för en chipleverantör lärde jag känna Belimo som kund.

Efter en föräldraledighet på två år letade jag efter ett deltidsjobb. Tyvärr är den arbetsmodellen fortfarande ovanlig bland många företag. Belimo visade sig emellertid vara progressiva och mycket flexibla och anställde mig på 20 %. Under en dag varje vecka skrev jag datablad på Belimos ASIC och kunde då använda min kunskap igen. Min motivation och vilja att engagera mig i allt arbete som överläts till utvecklingsteamet säkerställde att den lilla arbetsbelastningen var gynnsam för båda parter. Efter två år ökade jag mina arbetstimmar till 30 % och sedan till 40 %. Mina arbetsuppgifter utvecklades hela tiden: Först tillhandahöll jag stöd vid kodgranskning, sedan skapade jag provkoncept och planerade chipverifiering, sedan ansvarade jag för modifieringen av en ASIC och för närvarande arbetar jag med systemarkitekturen för nästa ASIC.

Nu har jag arbetat på Belimo i tolv år och precis som innan uppskattar jag det fantastiska arbetsklimatet, den öppna interaktionen med varandra och samarbetet i vårt team. Belimo gjorde det möjligt för mig att fortsätta med min specialistkarriär och på bästa sätt ordna detta med min familj. Trots deltidsjobbet kunde jag hålla mig uppdaterad med den tekniska utvecklingen och fick både professionellt och personligt stöd.

Myriam Taschi, utvecklingsingenjör Givare/Motor/ASIC