Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Ett nav av innovativ kapacitet, ett tydligt fokus och en mycket attraktiv arbetsmiljö – det är vad jag älskar med att arbeta för Belimo dag efter dag.”

Jag upptäckte att Belimo inte bara var ett vanligt företag när jag först kom i kontakt med det. Det var under våren 2001 och jag fick ett samtal från Alfred Freitag (som ansvarade för den schweiziska marknaden). Han ville utöka sitt säljteam. Kommunikationen var öppen, ärlig och förtroendefull redan från början. Värden som Belimo inte bara inkluderar i sin affärsidé och uppförandekod, utan faktiskt förverkligar varje dag. Så jag började som regional försäljningschef för Schweiz och Belimo hjälpte mig att slutföra mina studier för att erhålla en examen som Dipl. Verkaufskoordinator (schweizisk examen i säljsamordning) och Eidg. Dipl. Verkaufsleiter (schweizisk federal examen i säljledning). Företaget erbjuder emellertid inte bara externa avancerade studier, utan erbjuder motiverade och hängivna anställda gärna även interna karriärmöjligheter. Mellan 2005 och 2007 bodde jag i Shanghai och använde det som bas för att bevaka Japan och Sydkorea. Efter Shanghai förde mitt arbete mig inledningsvis bort från Belimo, men på grund av dess aktivt utövade kultur, mångsidiga och omväxlande verksamhets- och arbetsområden, mycket höga grad av innovation och de många vänner jag hade kvar förblev Belimo ett attraktivt företag för mig. Våra vägar korsades igen 2011 och jag blev regional chef för ställdon och ventiler för Belimos europeiska enhet. En av de fantastiska sakerna med denna position var att jag fick utmärkt användning av min internationella erfarenhet, och företaget hjälpte mig att skaffa en internationell MBA under den här tiden. Mellan september 2015 och augusti 2017 arbetade jag som managing director för Belimo Austria. Den här tillfälliga uppgiften var väldigt lärorik för mig personligen och även en idealisk lösning för företaget.

När jag kom tillbaka till Schweiz blev jag erbjuden att ta över säljhanteringen i Schweiz. Eftersom detta är vår hemmamarknad är den här uppgiften också mycket spännande och utmanande. Allt jag har att säga är: ”Tillsammans mot toppen!” – vi sätter standarden.

Rony Riedo, head of division sales, Schweiz