Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

"Jag uppskattar det stöd jag får och möjligheten att kunna vidareutvecklas."

Jag kände dragningen till Belimo redan i skolan. Jag blev medveten om företaget när jag letade efter en lärlingsutbildning inom handel och jag visste redan vid första besöket att jag ville arbeta för det här företaget. Det är inte bara den härliga stämningen, det goda arbetsklimatet, som gjorde – och fortfarande gör – att jag trivs med att arbeta här.

Den moderna miljön, det stora urvalet av idrottsaktiviteter, personalförmåner och evenemang är alla incitament som vi anställda kan utnyttja. Men det som jag uppskattar mest med Belimo är att jag får aktiv uppmuntran och stöd i min professionella utveckling.

Efter en lyckad lärlingsutbildning kunde jag genast tacka ja till en biträdande anställning och skaffa mig min första arbetslivserfarenhet. Ytterligare utbildning och befordringar har öppnat upp för nya och spännande verksamheter och ansvarsområden.

Mitt största äventyr var när jag kunde arbeta flera månader vid våra dotterbolag i London och Melbourne. Det var en helt fantastisk och spännande tid. Jag lärde mig mycket nytt om vårt företag och våra produkter och även om andra kulturer och människor.

I min nuvarande anställning som assistent till vår CEO har jag fortfarande nytta av min erfarenhet. Och än idag stöder Belimo mig genom att bevilja en deltidstjänst så att jag kan kombinera mitt arbete med att läsa en kandidatexamen.

Michelle Grogg, VD-assistent