Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Jag är en slags generalist ...”

Den 2 augusti 1996 började jag på Belimo som utvecklingsingenjör inom maskin- och programvara med ansvar för elektriska tilläggsenheter. Kort därefter tog jag över ledningen av den nya utvecklingsavdelningen Data Communication and Tools (datakommunikation och verktyg) och fick möjlighet att genomföra många spännande projekt med mina anställda. Under den här tiden slutförde jag även examen i NDS Industrial Engineering med ett fantastiskt stöd från Belimo.

Under 2003 överlät jag ledningen av avdelningen till min efterträdare och tog på mig stödrollen för våra MP-Bus-samarbetspartner. De tillhörande internationella resorna intresserade mig också och förde mig många gånger till Tokyo för att besöka vår största kund i Asien.

När vi började med utvecklingen av de första styrelementen och det krävdes mer kunskap med hänsyn till applikationen slutförde jag kvalifikationen för DAS Energy Systems och Belimo var återigen ett stort stöd. När dessa enheter skulle släppas ut på marknaden fick jag möjlighet att under flera veckor introducera denna nya teknik för våra kollegor i Shanghai. Utöver det interkulturella samarbetet tyckte jag också om den spännande metropol som mina lokala kollegor mer än gärna visade mig.

I slutet av 2013 lämnade jag Belimo för en kort vistelse på ett annat lika välkänt, internationellt företag med ett annat verksamhetsområde.

Företagets interna ändringskrav för en långfristig kollega på Belimo förde mig slutligen tillbaka till Belimo. Jag har sedan den 1 juni 2016 ansvarat för våra programvarubaserade verktyg, dvs. smartphoneappen Belimo Assistant. Nu ser jag fram emot ytterligare spännande projekt med Belimo, och ytterligare utbildning inom programvaruteknik. Eftersom det ligger i bådas intressen kommer Belimo att stötta mig i detta.

Enligt mig gör det utmanande arbetet inom innovativa ämnen, den härliga arbetsmiljön, det fantastiska kamratskapet och det ömsesidiga förtroendet i vårt dagliga arbeta på alla nivåer i hierarkin Belimo till en unik arbetsgivare. Det är därför jag är glad att jag kom tillbaka.

Martin Wild, senior utvecklingsingenjör, Innovation data comunication/Tools