Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Gemensamt engagemang för framgång.”

Som kvalificerad elektriker är jag van vid mycket jobb och flexibla arbetsmetoder. Efter en lång tjänstledighet på grund av min militärtjänst och ett uppdrag utomlands började jag på Belimo som anställd inom montering 2006. Jag har känt till företaget sedan jag var ett litet barn eftersom mina föräldrar har varit delaktiga i företaget i nästan 30 år. Den familjära kontakten och fokuset på social omsorg på Belimo betyder mycket för mig. Tack vare det ömsesidiga förtroendet mellan företaget och mig själv och mitt stora engagemang fick jag möjlighet att ta över rollen som ställföreträdande gruppledare för avdelningen för montering av säkerhetsställdon efter bara två år. Under den här tiden fick jag betydande stöd av Belimo när det gällde min professionella utveckling och fick möjlighet att delta i interna och externa seminarier, kurser och utbildningar.

Efter min befordran till gruppledare 2010 tog jag över ansvaret för avdelningen och sedan dess har jag ansvarat för ca 30 anställda. Mitt dagliga arbete innefattar samtliga uppgifter, från upprättande och bevakning av produktionsordrar till att säkerställa effektiv montering för monteringsgrupper och färdiga produkter samt ledning, motivering och främjande av anställda. Jag har lärt känna Belimo som ett extremt kompetent och innovativt företag. Företagets ständiga tillväxt erbjuder mig många alternativ när det gäller min karriärplanering. Med den generösa hjälpen och deltagandet från företagets sida kunde jag framgångsrikt slutföra en kurs för att få en federalt certifierad master i industri 2015.

Det fantastiska arbetsklimatet, de spännande utmaningarna och det värdefulla samarbetet med mina överordnade motiverar mig varje dag. Uppskattning på arbetsplatsen kan inte underskattas som en faktor för hälsa, välbefinnande och säkerhet. För mig ligger fokus på de anställda, eftersom vi bara kan nå framgång om vi arbetar tillsammans.

Chhomrong Khun, team leader assembly fire protection