Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Min resa tillsammans med Belimo”

Jag började jobba på Belimo i september 2000 som försäljningsingenjör med ansvar för både kommersiell och teknisk verksamhet i Singapore, Malaysia och Indonesien. Nu är jag försäljningschef och bevakar Belimos verksamhet i Sydostasien och key accounts manager för Asien/Stillahavsområdet.

På grund av min roll har jag haft möjlighet att resa till många länder och därmed vidga mina vyer. I dag känner jag många fler runt om i världen och lär mig mycket om andra kulturer.

Belimo, världens största tillverkare av elektriska spjällställdon för direktkoppling för värme-, ventilations- och luftbehandlingsmarknaden, är ett företag som värdesätter och uppskattar sina anställda. Exempelvis använder Belimos ledning den feedback som ges i personalenkäten på ett konstruktivt sätt och genomför nödvändiga förbättringsplaner. De anställda uppmanas dessutom att regelbundet utbilda sig för att uppgradera sina kunskaper, även utomlands.

Jag har alltid uppskattat Belimos värden när det gäller att vara öppna, rättvisa, ärliga, pålitliga och att respektera varandra och våra kunder. Det är värden som alla kan acceptera.

En del frågar mig varför jag har stannat på Belimo i 17 år. Jag å min sida frågar dem varför någon skulle vilka lämna ett företag som ständigt förnyar sig, respekterar och uppmärksammar sina anställdas behov och ger de anställda möjlighet att utvecklas? Jag är bara en av dem som har jobbat på Belimo i 17 år om inte mer.

Sebastian Goh, verkställande direktör Belimo South East Asia