Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Den fantastiska arbetslivserfarenheten man får hos Belimo är mer än vad man kan föreställa sig.”

Min resa tillsammans med Belimo startade den 4 januari 2010. Under de senaste sju åren på företaget har jag engagerat mig djupt i mitt arbete och njutit av mitt jobb på Belimo med stor passion. Som kontorschef älskar jag att stötta mina kollegor med utmärka administrativa tjänster så att de kan uppnå sina mål i den fantastiska arbetsmiljön, vilket kan främja teamkänslan och få mig att känna att jag verkligen har åstadkommit något bra. Detta ger mig styrkan att tro mer på mig själv.

Det nöje jag har haft i mitt arbete är ett resultat av en riktigt fantastisk tid då jag har kunnat arbeta med så många otroliga kollegor och den harmoniska arbetsmiljön på företaget. Jag är mycket stolt över att vara en del av Belimos stora familj.Med Belimos förtroende har vi en fantastisk plattform för att utöva vår professionalism och ett viktigt instrument för att lyckas i vårt arbete och även vår individuella utveckling.

Företaget växer och utökar ständigt med oändliga utmaningar framför oss. Men dessa utmaningar ger oss möjligheter att växa och utvecklas.  

Framåt med Belimos motto ”Tillsammans mot toppen!”

Tillsammans njuter vi av varje minut som vi arbetar på Belimo och strävar efter att skapa en ännu ljusare framtid för Belimo!  

Helen Gu, kontorschef Kina