Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

”Att lära sig saker på ett annat sätt”

Jag har alltid tänkt på att börja inom en organisation som är i sin tillväxtfas. Jag ville växa med företaget och vara en del av organisationen som förstår vikten av att stötta och investera i sin personal. Jag tror att det var ett av mitt livs bästa beslut att börja arbeta på Belimo. Belimos ledning har en otrolig förmåga att se potentialen i sina anställda och sätta dem på en plats där de kan lyckas. En av fördelarna med Belimo är dess öppna och transparenta kultur. Företagsledningen är mottaglig och öppen för nya idéer. Du får chansen att växa med dina egna insatser och att ha stora drömmar.

De senaste åtta åren som jag har arbetat på BELIMO har verkligen varit en berikande erfarenhet. Jag har fått chansen att utvecklas både på ett personligt och professionellt plan. Att även kunna resa till Belimos olika dotterbolag har hjälpt mig att förstå olika kulturella värderingar.

Kvalitetsarbete, fantastisk miljö och möjligheter till lärande är skälen till varför jag valde att arbeta med Belimo. Hela upplevelsen har varit fantastisk och jag är så glad över att vara en del av organisationen.

Dipali Deshmukh, Chef för finans och affärsprocesser, Belimo India