Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Cookies: Den här hemsidan använder sig av kakor. När du använder dig av hemsidan accepterar du detta per automatik. Detaljerad information kring användningen av kakor på hemsidan hittar du här. Stäng

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

Perfekt komfort och
tidlös design

Belimo tillhandahåller lösningar för komfort, energieffektivitet och säkerhet för byggnader

I mer än 40 år har Belimo med framgång fokuserat på marknaderna inom uppvärmning, ventilation och luftkonditionering och att tillhandahålla kvalitetslösningar som höjer energieffektiviteten och sänker installationskostnaderna. Våra innovativa produkter har alltid konstruerats för att bidra till att uppnå mål på ett bättre, snabbare och billigare sätt. Investeringar i ny teknik är nyckeln till Belimos framgång, och vi kommer att fortsätta tillhandahålla produkter som hjälper andra företag till framgång.

Produkthöjdpunkter

Inverkan av inomhusluftens kvalitet på vår hälsa

Människor tillbringar ungefär 90 procent av sin tid inomhus och andas 12 000 liter luft varje dygn. Därför är det viktigt att förstå vilket enormt inflytande inomhusluftens kvalitet har på vårt välbefinnande. Belimo låter dig ta del av sina djupa insikter om inomhusfukt, flyktiga organiska föreningar (VOC) och centrala luftbehandlingssystem och ger värdefulla förslag när det gäller din hälsa.

Läs mer:

Enorma besparingar vid Citizen Plaza Nashville tack vare energiventiler (Energy Valve)

Belimo Energy Valve™ är en elektronisk tryckoberoende reglerventil med programbaserade tjänster och molnanslutning, som mäter flöde och temperatur för att övervaka spolprestanda och energiförbrukning samtidigt som optimal delta T upprätthålls. Automatiska rapporter visar aktuella och historiska prestandadata och visar på ytterligare möjligheter till energibesparingar, förebyggande underhåll och felsökning. Det tillhandahåller ett centralt styrsystem med den information som behövs för att styra centrala anläggningar på det mest energieffektiva sätt som är möjligt.

Flödesgivare med ultraljudsteknik och glykolmätning

Tillförlitlig flödesmätning är avgörande för att maximera värme-, ventilations- och luftbehandlingssystemets effektivitet och säkerställa användarnas komfort. Belimos nya flödesgivare använder ultraljudstransittidsteknologi för att ge exakta och reproducerbara flödesmätningar av vatten och vatten-/glykolblandningar utan drift i någon värme-, ventilations- och luftbehandlingapplikation.

  • Multipunkts våtkalibrerad för att säkerställa noggrannhet och reproducerbarhet.

  • Patenterad temperatur- och glykolkompensationslogik eliminerar manuell kalibrering.

  • ±2% avläsningsnoggrannhet och ±0.5% reproducerbarhet säkerställer exakt och precis flödesmätning.

Belimo firar tillverkningen av 100 miljoner ställdon

I början av året nådde tillverkningsantalet för ställdon 100 miljoner, vilket innebär en milstolpe i företagets historia. Idag används Belimos ställdon i HVAC-system i hundratusentals byggnader runt om i världen.

Den schweiziska världsmarknadsledaren för fältenheter för styrning och reglering av system för värme, ventilation och luftbehandling fortsätter sin expansionskurs genom att uppnå denna milstolpe och genom att uppfylla behovet av innovativa produkter som på ett hållbart sätt ökar komforten, energieffektiviteten och säkerheten i byggnader.