Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

Perfekt komfort och
tidlös design

Omfattande utbud av innovativa ställdon, givare och ventiler

Belimo har uppnått positionen som marknadsledare genom att värdesätta ingenjörskonst och yrkesskicklighet och har aldrig vilat på sina framgångar. Vi strävar helt enkelt efter att bygga spjällställdon, reglerventiler och givare som löser komfort- och energiutmaningar, presterar problemfritt och vinner ditt förtroende genom en lång och produktiv livslängd.

Innovation inom komfort, energieffektivitet och säkerhet för byggnader

I mer än 40 år har Belimo med framgång fokuserat på marknaderna inom uppvärmning, ventilation och luftkonditionering och att tillhandahålla kvalitetslösningar som höjer energieffektiviteten och sänker installationskostnaderna. Våra innovativa produkter har alltid konstruerats för att bidra till att uppnå mål på ett bättre, snabbare och billigare sätt. Investeringar i ny teknik är nyckeln till Belimos framgång, och vi kommer att fortsätta tillhandahålla produkter som hjälper andra företag till framgång.
CESIM är en Belimo-metod som används för att vidareutveckla fastighetstekniken med givare, ventiler och ställdon. CESIM står för komfort, energieffektivitet, säkerhet för personer och egendom, enkel installation och igångkörning samt enklare underhåll (Comfort, Energy-savings, Safety, easy Installation and commissioning, reduced Maintenance).

Inomhusluftens kvalitet och vår hälsa

Människor tillbringar ungefär 90 procent av sin tid inomhus och andas 12 000 liter luft varje dygn. Därför är det viktigt att förstå vilket enormt inflytande inomhusluftens kvalitet har på vårt välbefinnande. Belimo låter dig ta del av sina djupa insikter om inomhusfukt, flyktiga organiska föreningar (VOC) och centrala luftbehandlingssystem och ger värdefulla förslag när det gäller din hälsa.

Läs mer om:

Energibesparingar hos Citizen Plaza Nashville tack vare Belimo Energy Valve™

Belimo Energy Valve™ är en elektronisk tryckoberoende reglerventil med programbaserade tjänster och molnanslutning, som mäter flöde och temperatur för att övervaka spolprestanda och energiförbrukning samtidigt som optimal delta T upprätthålls. Automatiska rapporter visar aktuella och historiska prestandadata och visar på ytterligare möjligheter till energibesparingar, förebyggande underhåll och felsökning. Det tillhandahåller ett centralt styrsystem med den information som behövs för att styra centrala anläggningar på det mest energieffektiva sätt som är möjligt. Lyssna på Chad Lovell, drifts- och säkerhetsspecialist vid Jones Lang LaSalle, om implementeringen av energiventiler hos Citizen Plaza i Nashville, Tennessee. 

Flödesgivare med ultraljudsteknik och glykolmätning

Tillförlitlig flödesmätning är avgörande för att maximera HVAC-systemets effektivitet och säkerställa användarnas komfort. Belimos nya flödesgivare använder ultraljudstransittidsteknologi för att ge exakta och reproducerbara flödesmätningar av vatten och vatten-/glykolblandningar utan drift i någon HVAC-applikation.

  • Våtkalibrerade på flera punkter för att säkerställa noggrannhet och reproducerbarhet.

  • Patenterad temperatur- och glykolkompensationslogik eliminerar manuell kalibrering.

  • ± 2% avläsningsnoggrannhet och ± 0,5% reproducerbarhet säkerställer exakt och precis flödesmätning.

Belimo firar tillverkningen av 100 miljoner ställdon

I början av året nådde tillverkningsantalet för ställdon 100 miljoner, vilket innebär en milstolpe i företagets historia. Idag används Belimos ställdon i HVAC-system i hundratusentals byggnader runt om i världen.

Den schweiziska världsmarknadsledaren för fältenheter för styrning och reglering av system för värme, ventilation och luftbehandling fortsätter sin expansionskurs genom att uppnå denna milstolpe och genom att uppfylla behovet av innovativa produkter som på ett hållbart sätt ökar komforten, energieffektiviteten och säkerheten i byggnader.
 

Moving Towards Building IoT With Innovative Products

Connectivity has always been a key feature of our products. Providing even better products with the right digital connection is our focus now and in the future.

The ecosystem of Belimo IoT devices enables flexible system integration through all common building automation communication­ protocols and Building IoT platforms. ­With the help of the additional IoT connection, buildings can be ­more easily optimized, managed­, and­ maintained.