Ett lätt val – minimotorventil från Belimo

Med utmärkt funktion och brett Kvs-område som väljs på plats är det möjligt att använda minimotorventil från Belimo i de flesta installationer till mycket lägre pris – mindre än halva priset närmare bestämt

zonetight_introbild

I installationer med temperaturreglering är det väsentligt att välja reglerventiler med högt ställförhållande och flödeskarakteristik som ger en linjär avgiven effekt i förhållande till styrsignalen.

Istället för att använda den betydligt dyrare sätesventilen som motoriseras med dyrare ställdon – kan du nu välja en komplett minimotorventil med ett ställförhållande över 100, effektlinjär enligt gällande normer och med riktiga ställdon som kan styras med de vanligast förekommande reglerutrustningarna / DDC / PLC eller anslutas till kommunikationsnätverk som BACnet eller MODBUS.

Eftersom ventilerna är helt täta i stängt läge och att de finns i utförande med inbyggd tryckregulator (som gör att flödet är konstant när trycket varierar inom 16 .. 350 kPa) samt att Kvs / Vmax kan väljas på plats – är det lätt att välja rätt ventil DN15 eller DN20 lika installationen i övrigt.

Ställdon med 0-10 V har automatisk adaption som standard vilket gör att 0-100 % av styrsignalen används till aktuellt arbetsområde.

5 års garanti.

Andra utmärkande egenskaper:
– Kvs 0,4 .. 8 som ställs in på plats utan verktyg
– Vmax inställbart på plats i tryckoberoende utförande
– optimering av pump med hjälp av inbyggda mätuttag
– effektlinjär enligt VDE
– bubbeltät avstängning
– ställdon som monteras med ett snäpp – helt utan verktyg
– kan styras med 24 V / 230 V tvåläges / 3-punkt, 0-10 V eller via MP-gateway till nätverk

Välj Rätt Lätt(R)

Kontakta oss gärna för mer information

Välkommen med din beställning
Flyer_PIQCV